FUN.


Why unfollow me? :( urgh
Sunday, 1 January 2012 ? 1 Comment ?
Assalamualaikum. Sorry harini mood tak elok sikit sbb "masalah perempuan" ehem faham2 lah ye. Hah nak tau tak? Semalam Pycha tgk followers Pycha ada 300. Lps tu tadi tgk, dah berkurang satu. So it become 299. Aik? Tak menang GA aku, kau terus unfollow? Haha sumpah lawak. Eh sebenarnya Pycha taktau pun sbb apa org tu unfollow, but I think it bcz of that. Tak pelik kan? Yeah, takpa lah. Bukan nak marah, nak saman ke apa. Jgn nak ckp "sorg je kot unfollow, tu pun nak kecoh" Hm jgn ah centu. Nak ckp centu comment kt entry ni tau. Jgn ckp belakang2. Kalau awak ckp dlm hati or belakang or tepi or whateverr, awak sangat *ergh* tak reti ah nak ckp camne. Pycha cuma........ terkilan, sedih. Kenapa awak kenapa unfollow saya :( Uhuks. Janji awak bahagia. K? NO HATE PLEASE *peace*


Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


// Walking The Dog-FUN.