FUN.


My wishlist 2012.
Saturday, 7 January 2012 ? 2 Comment ?
Assalamualaikum & morning all! Siapa yg tak tidur lagi tu, meh la baca blog den. Hehe. Now waktu menunjukkan pukul 3:09 a.m. A.M? Opps, a.m? Ye aku tak tidur lagi ni ha. Lek ah, esok ahad n.nv Wuwuw~ Mcm bosan je. Hm bosan sangat tau. Skrg ni baru dpt online guna lappy. Tadi, pc dgn hp tak boleh nak connect langsung dgn internet. Tah pape padahal baru tukar unifi kotttttt. UNIFI TUUUU. LAJU GILA DOHH. AHA AHA AHA. K fact mmg laju pon. Just something wrong in somewhere lah sbb tak dpt nak bukak through pc or hp. Hm hm what else I'm gonna tu type........*thinking*

Ok! Beberapa harini mmg mengalir je air mata. Just bcz nak tukar kelas or stay at Account class and..........missing him :( Hah I oredi decide nak belajar dkt kelas mana. Um um, Account class! Yeah, dah fikir masak2 dah. My sister sayed is true. ALL IS TRUE. Well if I studying at Account class, my future is bright. Cz belum tentu2 aku dapat kerja dlm bidang multimedia bila dah besar nanti kalau aku masuk kelas Grafik. Ingat senang?! Haha. Kjp eh. Aku baru perasan yg entry kali ni it suppose to post about MY WISHLIST. Lets continue :D





BEATS by DR. DRE


Mmg gempak lah kalau dgr lagu pakai mende ni. Tgk harga please. Uihhh kemain nya kau Pycha. List benda yg mahal2. Mmg takkan dpt lah. Muahaha tu yg kesian tu :'( Ehem jelly nya rasa bila dpt tahu one of my friend dah ada this beats yg limited edition punya. Its ok its ok. Aku akan beli drpd Dr. Dre siap shipping sekali! Tau tak! Tunggu aku kerja gaji lima ribu tapi agak berjangkut lah nak dpt nye. Hehe peace n.nv


NIKON D4

And this iz one more. Camera babehhh!! Jatuh hati ok dgn dia. Looks like semua nya lengkap. Tapi2, tunggu dua bulan gaji kalau gaji aku 5 ribu. Eh tak, tiga bulan. First month beli beats, second month I save it and third month I'll buy this camera! HA HA HA Stop berangan Pycha. Sedih dgn diri sendiri *lap air mata* Ok thats all my wishlist. Awal tahun ni baru satu jelah. Tunggu la tgh tahun nanti, panjang haa. Assalamuualaikum ^^


Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


// Walking The Dog-FUN.