FUN.


Izzah paling comel kt dunia. Muahaha ♥
Thursday, 12 January 2012 ? 0 Comment ?
Assalamualaikum :) Hi Izzah, Izzah nak pindah dah kan. Kite sedih sangat tau. Kite nangis teresak-esak tadi kt sekolah. Ramai tengok. Perhh, takleh kawal ah. Kite pikir, canne lah nanti hari2 kite Izzah takde disamping. Uhukuhuk, sepak tolong :( 

Time ni, kite balik drpd kenduri kahwin kakak Iqbal. Semua bosan, masa tu awal lagi so Rezza bwk kite semua pergi lah petempatan negro ni. Naik kereta bhai, kononya balik kampung lah~ Kite photoshoot2 kan. Takleh lupa kot. Seronok sgt time ni. First time kite keluar lima org. Ada org tua di situ. Opss sorry Amy :p Amy lah kakak kitorg tau. Amy je yg pandai jaga kitorg 

Dkt mcD. Izzah, Rezza, Amy ada pasangan. Konon date lah -.- Aku dgn Sue je takda bf time ni. Rasa terpinggir~ Haha, ok time ni mmg have fun gila. Tak henti2 gelak. Main iPad lah, main tab Arep, main bahan2. Aish, Iqbal paling kwaja. Hmm Arep tu dah boleh campak longkang. Kesian Izzah. Izzah nnt duk sana, jgn pikir psl Arep k? :) 

Kite beli barang sekolah sama2. Kiranya mcm "shopping" lah sangat. Hehe, sonok nyaaaaa. Pagi tu kite pergi kedai Bangla kan. Dgn tak tidur nya lepas tu pergi IOI. Izzah, tudung tu simpan lah eh buat kenangan. Hahaha eee Izzah mesti bengang. Em kite makan sama2, tgk wayang cerita Chipmunks tapi Izzah tidur, beli stokin yg sama. Bila boleh cenni lagi eh? 

Tahun lepas, kite rapat kan Izzah. Yela, kite satu kelas kan. Markah exam nak sama je. Tapi ktorg tak meniru k. Selalu masuk kelas lambat lepas tu kena marah dgn cikgu Azlin. Janji tak buat lagi tapi esoknya buat jugak. Hehe, sorry cikgu. Kalau sehari kau tak dtg, mmg bosan hidup aku. Wuwuwu~ 

Masa raya 2011, pergi rumah cikgu dalam hujan. Naik motor, basah2. Haha kelakar nyeee. Tahun ni kite raya lima org ye. Jgn lupa balik Puchong, kalau tak aku taknak kwn kau sampai bila2. Hahaha Izzah jgn gelak eh 

Ijah omey2 anak wak Suri, jaga diri doh dkt sana. Kalau boleh setiap minggu balik tau. Aku cerita mcm kau pindah jauh je kan, padahal Klang je. Hihi, takpa lah. Nanti kalau kau takleh balik Puchong ke, biar ktorg yg pergi sana. Tapi agak susah ah. Izzah, kite semua sayang Izzah. Kite semua nangis tau sbb Izzah nak pindah. Tak menyempat balik rumah, dkt dataran dah nangis. Alahai, tenang bukan? Hahaha jgn lupakan ktorg!! We Love You Izzah. Huhuhuk ♥.♥


Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


// Walking The Dog-FUN.