FUN.


Hoping makes me hurt.
Wednesday, 11 January 2012 ? 0 Comment ?

Assalamualaikum and hello! Now I rarely update blog cz a little bit busy. Bkn busy sbb sekolah or banyak kerja sekolah hehe it bcs time siang balik sekolah tu terus tidur and bila malam pulak lappy kakak guna oso pc abg guna. So cam takda masa ah. Tsktsk T.T

Monday, uhuk :p It was happy day ok! Nak tau knp? Haa sbb Pycha dpt jumpa dia!!! Eh tak jumpa pon sebenarnya, nampak dia dari jauh je.......... :( Tp takda lah jauh sgt, time tu Pycha tgh khusyuk lah sangattt dgr cikgu mengajar dalam kelas. Then Fakri dtg menyibuk, ketuk pintu kelas. Dgn pantasnya aku toleh ke kanan dan ternampak seorang budak cina. Aku ni kan rabunn, sebenarnya tu bukan budak cina tp tu budak melayu. Dia lah budak melayu tu!!!! Ok biasalah kalau sebut nama dia atau nampak dia, mmg aku sentap gila ah. Terkezut wa dibuatnya o.O

Lepas tu, Fakri ckp2 dgn cikgu. Yg aku dgr dia ckp "ni budak baru" and I was like, hah?? *ckp dalam hati* "Ni mimpi ke apa? Dia tak jadi pindah ke? Dia masuk kelas aku ke? Aku belajar sekelas dgn dia ke?!" Ya Allah, engkau saja lah yg tau bertapa gembira nya aku masa tu. Thennn, mula lah aku tersenyum sorang2 mcm org kurang siuman. Mmg malam tu aku rasa taknak tidur je sbb tak sabar gila nak pegi sekolah and nak jumpa dia. Wahaha sampai centu sekali kan. Rindu sgt Pycha ni.........

Keesokkannya, aku tercari cari dia masa dkt dataran. Tapi tak nampak pun dia. Aku tunggu dia masuk kelas, tapi dia tak masuk2 jugak. Lepas masa ke berapa tah, cikgu tak masuk kelas lagi, Fikrah dtg kelas aku and ktorg borak2. Aku bgtau Fikrah yg dia dtg semalam. Rupanya Fikrah pun dah tau sbb ada kawan dia bgtau. Aku terus tanya Fikrah, "Eh dia kelas apa eh?" Fikrah jawab, "Dia tak sekolah sini. Dia pindah kinrara" Aku terus pandang kwn sebelah aku, Sya, and buat muka tertanya tanya. Lepas je Fikrah keluar kelas, aku rasa mcm down gila. Tapi tu belum pasti. Maybe Fikrah betul or dia mmg tak jadi pindah.

Hari tu, aku sedih gila. Frust, kecewa. Sama je dua2 tu -.- Hm mcm2 perasaan ada. Tapi aku kuat tau. Aku harap sangat dia ada tapi kalau dia takda, aku tak kisah, aku terima dgn ikhlas. Ceh. Maybe lagi bagus kot. Eh tak2 D: Today, aku buat taktau je. Aku tak fikir sgt psl dia. Aku tak sebut psl dia. And aku harap the next day, aku tak fikir kan dia dah. Pycha, buat bodoh je ok. Kau anggap hari Isnin tu kau mimpi je. Dia mmg tak dtg sekolah. Kau mmg tak nampak dia. Tau Pycha tau :')


Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


// Walking The Dog-FUN.