FUN.


Aku keliru, aku penat.
Friday, 6 January 2012 ? 1 Comment ?
Assalamualaikum. Permulaan 2012 bagi aku mmg sumpah serabut gila. Rasa mcm nak putar kan masa mcm kentang putar. Tapi mana boleh. Ya Allah, aku dah penat menangis hari2 fikir psl benda ni. Nangis2 pun sempat gak tulis blog. Haih kwajak ah kwajak.






Baca lah tu! Baca! Bila kak ijah *Nor Hafizah Md Daud* ckp centu, aku terus cm nak stay kelas Akaun. Dia kata lepas spm nanti dia boleh hantar aku utk belajar multimedia. Tapi bila kwn2 aku ckp centu pulak, Ya Allah aku taknak menyesal. Lagi2 bila aniq cm sokong aku. Sebab apa tau, haritu dia ada kata "Pycha pun nak jadi budak Grafik kee. Batak camera" Dia ni tak guna betul tau tak. Aih sebenarnya semua tak guna ah. Hahahahahaha hmm sedih tau tak. Gelak terpaksa tu :'( Ekceli aku tak kisah pun belajar kt mana2 kelas asalkan aku dapat apa yg aku nak. Tapi aku nak lelaki handsome tu sama kelas dgn aku baru aku taknak tukar kelas. Haha bangang. Tak lah tak lah. Tipu je. Eee siapa je boleh tolong aku ni. Hmm canne pulak aku nak cancel rayuan tu? Borang dah hantar. Aduhh F tau tak F. Nak je mencarut bnyk2. Sabar Pycha sabar.


Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


// Walking The Dog-FUN.