FUN.


Our first GA! Lets Join! :)
Friday, 30 December 2011 ? 179 Comment ?
*NOW CLOSE*

http://3.bp.blogspot.com/-Kf655qG_63Y/TuG2He9FUOI/AAAAAAAAAek/ElXqjkmpH1s/s1600/giveaway.png
Assalamualaikum hello hi. Nampak tak banner atas ni? Nampak kan. Hehe, Pycha dgn Eryno nak buat fist GA. Act, still frust sbb contest haritu takda siapa nak join. Hmm SEDIH HAKU. Ahaks. Takpa ah, semua pemalas! :p Haha, GA senang je kan nak join. So, ajak lah ramai-2. Mana tau korg lucky, boleh dpt hadiah tau :)

Follow the rules;
1. Only for bloggers and warganegara Malaysia.
2. Follow blog Pycha and Eryno. Wajib, cz senang uolls nak tahu perkembangan.
3. Buat satu entry, tak kisah panjang or pendek with title "Giveaway by Pycha and Eryno" And the important is, letak banner ok gaiss!
4. Link kan entry yg korang dah buat ke comment box Pycha or Eryno.
5. Tag 2 bloggers  and make sure mereka tahu. Lagi ramai lagi bagus :)
6. Wajib like/follow semua page/blog sponsors.
We use Random.org untuk cari pemenang. So, korang masuk je. Kalau dapat, alhamdulillah. Kalau tak dapat lain kali boleh cuba lagi. And about end date, later kita akan inform. Come and join! Goodluck all! :)

Senarai sponsors akan di update dari semasa ke semasa. And kpd yg nak sponsor, boleh berunding dgn saya di >sini< Thankyou :)

List sponsors;

 1 Bracelet from Eryno
 1 Edit Blogskin from Erlysa
 2 Header from Izyan Nazirah
 1 Blouse from Nuura Shop
 2 Blazer from Anati LinaMiss Vintage Shop
 2 Pair Contact Lens from Shining Shop. *like her Toms Lovers page*
 1 Crumple Shawl from Pycha Po/Me


WAJIB FOLLOW BLOG/LIKE PAGE SPONSORS OKAY :)



Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


// Walking The Dog-FUN.